Potter-Posten

Åter till förstasidan

Harry ger livet "två öron upp"!

Harry före Harry -- före


Harry efter Harry -- efter

Äntligen -- båda öronen står så rätt upp som tänkas kan på allas vår Harry Potter! De senaste fotona tystar alla kritiska röster som elakt viskat om hans "o-Cairnterrier-aktiga" utseende. Samtidigt sörjer en stor mängd beundrare att hans valpaktiga charm med "ett öra upp, ett öra ned" nu gått förlorad, även om de fått en vuxnare, mognare idol på köpet.

För Harry själv har det varit en jobbig tid, även om han är angelägen att tona ner hela historien.

"Det är klart det är jobbigt när man vet att folk till och med börjat slå vad om huruvida ens öron ska resa på sig eller inte överhuvudtaget", erkänner han dock, och fortsätter innan er reporter hinner säga någonting: "Och säg nu ingenting om 'öron över huvud...', jag hart redan hört alla öronskämt som existerar och är HJÄRTLIGT trött på dom!"

Harry svalkar sig med en klunk vatten innan han fortsätter: "Jag menar, tänk dig själv vilken stress det innebär! Och det är ju inte som om man själv kan göra så mycket åt saken -- jag är bara glad att inte allt ståhejet fick mina öron att stanna i växten!"

Så här i efterhand kan man konstatera att så absolut inte blev fallet. Det finns till och med en del, ja riktigt många, som går så långt som att påstå att Harrys öron nu inte bara är fullständigt upprättstående, utan till och med ordentligt stora!

Åter till förstasidan


Artikeldatum 2003-02-05